Условия за ползване

1. Начини на покупка
Покупка от Био магазин „ТАМАРИНД“ може да бъде направена по един от следните начини:
1.1. Онлайн на сайта www. magazintamarind.com – необходима е потребителска регистрация, за която се изискват e-mail адрес, име, актуален телефон за връзка и адрес за доставка. След като финализирате онлайн поръчката, ще получите автоматичен потвърдителен имейл.
1.2. Закупуване на място в от Био магазин „ТАМАРИНД“, намиращ се на адрес гр. Шумен, ул. „Цар Иван Александър“ № 86
Чрез финализиране на поръчка през сайта magazintamarind.com, Вие потвърждавате, че сте съгласни с общите условия за обслужване на клиентите на magazintamarind.com
За да сте сигурни, че поръчката Ви е изпратена успешно, следете за електронно потвърждение (e-mail), изпратено от magazintamarind.com до Вас.
2. Цени и доставка
Всички цени са в лева с включен ДДС.
Цени за доставка за България към клиент в лева с включено ДДС  
Такса наложен платеж се начислява автоматично, според стойността на вашата поръчка
/таксата се калкулира, след като въведете вашия адрес за доставка в края на поръчката/
Ще се свържем с вас до 24 до 48 часа от поръчката ви, без неделя.
Моля да имате предвид, че ние предлагаме специфични продукти, част от които се пакетират специално за вашата поръчка и изискват време за обработка, но са винаги с отлично качество.
3. Проблеми при изпълнение на поръчката
Ние от Био магазин „ТАМАРИНД“ се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, но въпреки това изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
3.1. Възможно е към момента на поръчката някой от продуктите да не е наличен. В такъв случай наш служител ще се свърже с вас в най-кратък срок за уточняване на детайлите.
3.2. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка – имена, адрес, телефон, пощенски код. Всяка поръчка се изпраща само и единствено след телефонно потвърждение, ако не отговаряте на посочения телефон, няма как поръчката ви да бъде изпълнена.
4. Начин на плащане:
4.1. Плащане при доставка с наложен платеж: при получаване на поръчката, заплащате на куриера, след като сте отворили и проверили продуктите.
4.2. Плащане при получаване на поръчката на място в нашия магазин, гр. Шумен, ул. „Цар Иван Александър“ № 86
4.3. Плащане по банка
Уникредит Булбанк АД, BG59UNCR70001523341910
5. Доставка и получаване на поръчката.
Доставката се извършва в работно време /от 9 до 18ч./. За доставки в град Шумен, срока е 1 до 2 работни дни от поръчката, а за България е 2 до 4 работни дни от поръчката. Моля ви посочете офис или място за доставка, на което има кой да посрещне пратката в работно време. Куриерската фирма ще се свърже с вас на посочения от вас телефонен номер чрез СМС или телефонно обаждане за да уточни деня и ориентировъчен час на доставка.
5.1. Доставка до адрес / опция врата– врата /: опцията се избира в процеса на поръчка. Изисква се точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.
5.2. Доставка до офис на Рапидо Експрес енд Лоджистикс ООД /опция врата – офис/ : опцията се избира в процеса на поръчка. В забележки, можете да посочите желания от Вас офис на куриерска фирма Рапидо Експрес енд Лоджистикс ООД
Внимание! При получаване на Вашата поръчка задължително проверете съдържанието на пратката за съответствия на стоката с направената от Вас заявка.

При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспортирането ѝ, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Непотърсени и неполучени от магазина ни поръчки до 14 дни, автоматично се анулират.

Относно допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените адрес и телефони.
Изключения:
За доставка на стоки, които поради своето естество не могат да бъдат върнати или подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики;
Съгласно законното право, при връщане на продукта, възстановяването на стойността ще бъде осъществено в рамките до 30 (тридесет) дни от връщането.