Общи условия

Уважаеми клиенти, моля, запознайте се с общите условия за обслужване на клиенти по-долу преди да използвате сайта magazintamarind.com

1. За настоящите условия за обслужване

Тази уеб страница (наречена „САЙТ“) е администрирана от ТАМАРИНД ЛАЙФ ЕООД (наричана още  и/или „magazintamarind.com ” и/или Био магазин „ТАМАРИНД“), със седалище в България, гр. Шумен, ул. „Съединение“ № 83, вх. 2, ет. 1, ап. 26 и адрес за кореспонденция в гр. Шумен, ул. „Цар Иван Александър“ № 86, регистрирана в Търговския Регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 205249889, телефон: 0899637853

Тези Условия за обслужване регламентират отношенията между Био магазин „ТАМАРИНД“ и Вас, потребителите на услуги, предлагани от magazintamarind.com. Влизайки в САЙТА, потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и приложимите закони.

За използването на този САЙТ, Вие се съгласявате безусловно с тези правила и условия.

Общите условия могат да бъдат променени по всяко време чрез актуализиране на настоящия САЙТ. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители/клиенти.

2. Съдържание и авторски права

ТАМАРИНД ЛАЙФ ЕООД, като собственик на magazintamarind.com Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

3. Защита на личните данни

С цел безпроблемното изпълняване на Вашата поръчка и доставката ѝ в срок, е необходимо предоставянето на следните данни при процеса на регистрация:

– име и фамилия

– e-mail

– телефон за връзка

– адрес за доставка и фактура / в случай, че клиентът желае да му бъде издадена /.