ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕПродукти, добавени за сравняване: 0


CALSIL-T, 20 таблетки

CALSIL-T, 20 таблетки

Комплексен препарат за удължаване на активното дълголетие на основата на калций, магнезий, а също така витамините A, D и E. КАЛСИЛ-Т въздейства на ключови звена във веригата на патогенезата на ускореното стареене, възстановява дейността на клетките на всички органи и системи, а също така възстановява нарушения имунен и антиоксидантен статус. Продуктът е доказано средство за профилактика при остеопороза и онкопатология.В състава на биологично активната добавка КАЛСИЛ-Т са включени натурални цитрати и калциеви и магнезиеви карбонати в съчетание с витамини А, D3, Е, което прави усвояването на калция максимално ефективно, нивото на неговата биодостъпност и усвояемост достига 70%, докато обикновеният калций се усвоява само от 2 до 8%. Препоръчва се при: • профилактика на преждевременното стареене, • церебрална недостатъчност, • хипертония, • исхемична болест на сърцето, • нарушения в кръвосъсирването, • остеопороза, • депресия, безсъние, • влошена памет, • виене на свят, • главоболие, • шум в ушите, • ревматоиден артрит, • остеохондроза, • менопауза, • забавен растеж, • фрактури, • увеличаване на умствения и физическия стрес, • заболявания на зрителния орган, • хепатит, • кожни заболявания и• захарен диабет. Състав: пудра захар, калциев цитрат, калциев карбонат, магнезиев цитрат, магнезиев карбонат, витамини A, D и Е, синтетичен оцветител зелена ябълка, естествен аромат на мента, вспомагателни вещества: микрокристална целулоза, калциев стеарат. Начин на употреба: За възрастни и деца над 18 год. по 1 таблетка 2 пъти дневно за дъвчене по време на хранене. Продължителност на приемане – 1 месец. При необходимост може да се проведе повторен курс. ..

26,00 лв.

Regenart, 20 капсули

Regenart, 20 капсули

Ускорява хода на процесите на детоксикация на черния дроб, а също и регенерация на хрущялната тъкан и ставните повърхности, подобрявайки мобилността в ставите. Прилага се при артрози, артрити, остеохондроза, хронични заболявания на черния дроб и жлъчните пътища. Пречи на развитието на цирозата. Препоръчва се при: дегенеративни заболявания на ставите и гръбнака, хронични интоксикации, хронични хепатити, дискинезия на жлъчните пътища и намаляване на чернодробната функция. Съставки: Желатин, целулоза, екстракт от корен на глухарче, хондроитин сулфат, екстракт от артишок, картофено нишесте, дихидрокверцетин. Препоръчва се като източник на дихидрокверцетин и хондроитин сулфат. Начин на употреба: По 1 капсула 2 пъти на ден, с храна...

28,60 лв.

Retisil, 120 мл

Retisil, 120 мл

Подпомага дейността на зрителните органи на оптимално физиологично ниво. Насърчава забележимо подобряване на кръвоснабдяването и метаболизма в ретината. Пречи на атрофията на зрителния нерв, развитието на ангиопатии и дегенерация на ретината. Насърчава премахването на умората на очите и подобряването на зрението, особено в здрач и през нощта. Препоръчва се при: синдром на уморени очи, диабетна и атеросклеротична ангиопатия на ретината, дегенерация на ретината, отделяне на ретината, атрофия на зрителния нерв и нарушения на здрач и нощно виждане. Съставки: Вода, концентриран сок от червени боровинки, фруктоза, концентриран сок от боровинки, екстракт от шипка, екстракт от плодове на боровинка, екстракт от гроздови семки, екстракт от коприва, екстракт от зелен чай, екстракт от женско биле, цинков лактат, екстракти от лимонова трева, консерванти: натриев бензоат (E211) и калиев сорбат (E202). Начин на употреба: Възрастни и деца над 14 години по една чаена лъжичка, два пъти на ден, с храна. Продължителността на приема е един месец. Разклатете добре преди употреба!..

31,20 лв.

Revimite, 100 мл

Revimite, 100 мл

Намира чудесно приложение в диетологията, особено при отслабване, както и при повишени физически и емоционални натоварвания. Има също имуномодулиращо и антиоксидантно действие.   Препоръчва се: • при първични и вторични имунодефицити, • при намален антиоксидантен статус, • при нарушена обмяна на веществата, • при атеросклероза, • при захарен диабет, • при анемия, • при недостиг на витамини и микроелементи по време на диети и гладуване, • в състава на комплексни програми за корекция на телесната маса и • при повишени физически натоварвания.   Дозировка: по 1 чаена лъжичка 1-2 пъти дневно по време на хранене.  Продължителност – 1 месец.  При необходимост, приемът може да се повтори. ..

33,80 лв.

Rinolax, 50 мл / 10 мл

Rinolax, 50 мл / 10 мл

Балсам за нос „Почистване“ и „Регенериращ“ - иновативни, ефективни препарати за профилактика и коригиране на настинки. Те стимулират регенеративните процеси в тъканите на горните дихателни пътища. Терапевтичните и профилактичните средства активират локалния имунитет, помагат за облекчаване на симптомите на конгестия и сухота в носните проходи и синусите. За да се постигне най-голям ефект, в комплекса трябва да се прилагат балсами: първо почистване, а след това регенериране. "Почистващ" балсам - помага за нормализиране на микрофлората на носната лигавица, облекчава подуването и сухотата в синусите и възстановява носното дишане. "Регенериращ" балсам - съдържа пептиди от В-връзката на имунната система и кръвоносните съдове. Има мощен регенериращ, антибактериален, противовъзпалителен и антивирусен ефект. Пептидите активират локалния имунитет и ускоряват регенерацията на назофарингеалната лигавица, което е важно за лечението на атрофични състояния. Ползи: "Почистващ" балсам: като лечение срещу прекомерна сухота на носната лигавица, за хора, които работят в прашни помещения, срещу алергичен ринит, за носна хигиена и за профилактика на заболявания на горните дихателни пътища; "Регенериращ" балсам: срещу възпалителни заболявания на носа и носоглътката, хроничен атрофичен ринит, синузит, за постоперативна рехабилитация след хирургични интервенции на околоносовите синуси, срещу вазомоторен ринит и за превенция на бронхопулмонална патология. Съставки: Балсам за "почистване":  пантенол, минерални соли на Мъртво море, натриев хиалуронат, миристамидопропалкониев хлорид и други. Балсам "Регенериращ": Масло от Prunus dulcis, масло от праскови ядки, етерично масло от мента пиперита (мента), етерично масло от евкалипт, екстракт от листа на каланхое пинната, тимол, БХТ, цитрусов ретикулата бланко (мандариново) етерично масло, пептиден комплекс АА-3, пептиден комплекс АА-7, лимон..

78,00 лв.

TEMERO & GENERO, 60 таблетки

TEMERO & GENERO, 60 таблетки

TEMERO & GENERO - комплекс от компоненти за подобряване на дейността на евроендокринната и имунната система. Действието е насочено към постигане на активно дълголетие чрез хармонизиране на епифизата, тимуса, черния дроб, далака и мозъчната дейност. TEMERO и GENERO са две регулиращи лекарства като част от един комплекс. ТЕМЕРО - модулатор на епифизата и мозъчната дейност, оказва невроендокринни ефекти, а също така влияе изцяло на метаболизма и чернодробната дейност. Препоръчва се да се използва сутрин - време на физиологична активност на епифизата. GENERO - модулатор на активността на имунната система и регенеративните процеси. Препоръчва се да се използва вечер. TEMERO и GENERO перфектно се допълват, създавайки здрава основа за здраве и активно дълголетие. Действие: възстановява биоритмите и имунитета, регулира невро-ендокринния баланс, нормализира обмена на невромедиатори, стимулира регенерацията на тъканите, насърчава детоксикацията и удължава младостта и забавя стареенето. Съставки: Temero / сутрин: глицин, глутаминова киселина, MCC, холин битартрат, аспарагинова киселина, калциев цитрат, магнезиев цитрат, аланин, цинков цитрат, калциев стеарат, 5-хидрокситриптофан и фолиева киселина. Genero / нощ: МСС, калциев цитрат, магнезиев цитрат, глутаминова киселина, аспарагинова киселина, пролин, холинов битартрат, цинков цитрат, лизин, калциев стеарат и фолиева киселина. Начин на употреба: Възрастни и деца над 14 години с 1 таблетка Temero преди обяд и с 1 таблетка Genero следобед, с хранене. Продължителността на приема е 4-6 седмици...

67,60 лв.

Антиейдж, 20 таблетки

Антиейдж, 20 таблетки

Сложно лекарство на основата на цинк, глицин и пиридоксин за удължаване на активното дълголетие. Влияе на ключовите връзки в стареенето, коригира активността на ензимите и хормоните, както и възстановява нарушен имунен и антиоксидантен статус. Това е доказаното онкопатологично профилактично лекарство. Показания: повишаване на имунитета и антиоксидантния статус, стрес, безсъние, след удари и черепно-мозъчни наранявания, алергии, кожни заболявания, нарушения на въглехидратния и липидния метаболизъм, диабет, атеросклероза, вегетативно-съдова дистония, хипертония и предотвратяване на предсенилацията. Съставки: Пудра захар, глицин, цинков цитрат, естествен подсладител Стевиозид, витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), калциев стеарат, натурален ароматизатор "Orange" и багрило натурален екстракт от куркума.Начин на употреба:Възрастни и деца над 14 години по 1 таблетка 2 пъти на ден, чрез дъвчене, с храна. Продължителност на приема е 1 месец. ..

26,00 лв.

Антиейдж, 30 капсули

Антиейдж, 30 капсули

Високоефективен препарат против стареене с мощен антиоксидантен ефект, гарантиращ най-бързия и интензивен ефект в борбата с разграждането на протеини и възрастовите промени на кожата. Ефективното и стабилно действие на този препарат против стареене се основава на стимулиране на процеса на обезличаване, влияещо на дълбоките процеси на стареене на кожата, насърчава изглаждането на бръчките и повишаването на еластичността. Включва мощен комплекс за борба с гликацията - екстракт от розмарин, карнозин, таурин, астаксантин и алфа липоева киселина. Подготовката помага да се постигне продължителен ефект на подмладяване не само за кожата, но и за всички протеинови структури на организма.  Съставки: МСС (носител), таурин, желатинова капсула (хранителен желатин, оцветител за оцветяване на храни, титанов диоксид, син диамант), липоева киселина, лактоза, екстракт от гематококус (астаксантин), карнозин (дипептид, състоящ се от β-аланин и L-хистидин), екстракт от розмарин, силициев диоксид, калциев стеарат. Начин на употреба: За възрастни по 1 капсула на ден, с храна. Продължителността на приема е 4-6 седмици...

216,00 лв.

Антиейдж, 30 таблетки

Антиейдж, 30 таблетки

Това е серия от многокомпонентни пептидни препарати, уникалността на които се състои в принципа на цялостно действие. Действието на тези биорегулатори от ново поколение е насочено към забавяне на процесите на стареене, поддържане на нормалното ниво на метаболитните процеси, предотвратяване и коригиране на различни състояния; възстановяване след сериозни заболявания, наранявания и операции. Ефективното действие се дължи на високотехнологична формула. Всеки от 9-те препарата съдържа редица къси пептиди, антиоксиданти и градивен материал за клетките. Оказва бърз ефект за различни системи на организма, стартирайки функция за вътрешно възстановяване.   Съставки:  Капсула (желатин, HPMC, хранителен титанов диоксид на храните), аскорбил палмитат (витамин С), МСС (носител), битартрат на холин, омега-3 полиненаситени мастни киселини (алфа-линолова киселина, съдържа носител сорбитол и малтодекстрин), глутаминова киселина, аспарагинова киселина, лактоза (пълнител), смес от токофероли (витамин Е), калциев стеарат (протичащ агент), ресвератрол, пептиден комплекс АА-1 (тетарапептид, състоящ се от L-аланин, L-глутаминова киселина, L-аспарагинова киселина и L- глицин), АА-3 (дипептид, състоящ се от L-лизин и L-глуматична киселина), калциев стеарат (протичащ агент), АА-10 (трипептид, състоящ се от L-глутаминова киселина, L-аспарагинова киселина и L-левцин), ретинол палмитат (витамин А), 5-хидрокситриптофан (екстракт от грифония). Препоръчва се за: предотвратяване на предварително ситуиране, профилактика на онкопатологиите, антиоксидантна защита на организма, подобряване на мозъчното кръвообращение, подобряване на дейността на ЦНС, предотвратяване на инфаркт и инсулт,  автоимунни заболявания. Начин на употреба: За възрастни - по 1 капсула дневно, с храна. Продължителността на курса е 4-6 седмици. Повторете курса, ако е необходимо! Възможно е курса да се повтори многократно в рамките на една година. ..

144,00 лв.

Балсам за венците с пептиди, 15 мл

Балсам за венците с пептиди, 15 мл

Ефективен за укрепване на венците, притежава имуностимулиращо действие. Оказва регенериращ ефект върху челюстната костна тъкан, ускорява процеса на възстановяване на меките тъкани при пародонтоза, стоматит и гингивит, засилва структурата на зъбите и стимулира синтеза на емайла, подобрява микроциркулацията и трофичността на тъканите в устата, намалява кървенето на венците. Балсамът има естествен произход, притежава хигиенни и уникални лечебно-профилактични характеристики. Балсамът на венците намалява болките и подпухналостта на венците, предотвратява кървене и възпаления. Много е ефективен при пародонтоза, а също и при заболявания, които са се развили след носене на зъбна протеза и зъбни коронки. Ефекти: предотвратяване на заболявания на венците, средство за грижа за венците при носене на протези, мощно противовъзпалително действие, мощно регенериращо действие, защита срещу кървене, оказва успокояващ ефект, премахва подпухналостта и намалява свръхчувствителността на зъбите. Съставки: Пречистена вода, глицерин, биоантиоксидантен комплекс "Neovitin®", PEG-40 хидрогенирано рициново масло, феноксиетанол и етилхексилглицерин, акрилати / С 10-30 алкилакрилатен кополимер, натриев хидроксид, захарин, ароматизатор, масло от лютива мента, EDTA и пептидни комплекси: A- 3, А-4, А-6. Начин на употреба: След всяко миене на зъбите, втривайте във венците, в рамките на 1-2 минути, с помощта на мека четка за зъби или с върха на пръста! В рамките на 15 минути се въздържайте от хранене и изплакване на устата. Нанесете балсам върху венците чрез масажиращи движения. За целите на превенцията прилагайте 1-2 пъти на ден (сутрин и вечер)! При заболявания на венците прилагайте 2-3 пъти през деня! Когато носите сменяеми протези, нанасяйте преди поставяне на протеза и преди лягане! Безопасен при поглъщане...

16,80 лв.

Белодробно здраве, 120 мл

Белодробно здраве, 120 мл

Комбинацията от интензивно действащи ултра къси пептиди и цял комплекс от лечебни фитоекстракти (исландски дъх, подорожник, лист от къпина, коприва, корен от женско биле, евкалипт, невен, мащерка) осигурява най-ефективния резултат в профилактиката и лечението на бронхопулмоналните заболявания. Препоръчва се при: ТОРС (тежък остър респираторен синдром), остър и хроничен бронхит, хронична обструктивна белодробна болест, бронхиална астма (в структурата на комплексната терапия) и пневмония (като част от комплексната терапия). Съставки: Отвара от цетрарий, концентрат от сок от червено грозде, екстракт от подорожник, екстракт от невен цветя, екстракт от коприва, екстракт от листа от червена боровинка, корен от женско биле, екстракт от мащерка, екстракт от евкалипт, пептиден комплекс АА-14, пептиден комплекс АА-15, пептиден комплекс АА-3, лимонена киселина (регулатор на киселинността), ксантанова смола (стабилизатор), калиев сорбат (консервант) и натриев бензоат (консервант).Начин на употреба: 1 чаена лъжичка се пие самостоятелно или се разрежда в малко количество вода със стайна температура 1 до 2 пъти на ден, 30 минути преди хранене или час след това...

67,60 лв.

Бъбречно здраве, 20 капсули

Бъбречно здраве, 20 капсули

Комплексно лекарство за оптимално поддържане на бъбречната активност. Оказва противовъзпалително, антиоксидантно, умерено спазмолитично и диуретично действие. Препоръчва се при:  хроничен пиелонефрит, цистит, уролитиаза, хроничен гломерулонефрит, аномалии на развитието на пикочните пътища и хронична бъбречна недостатъчност. Съставки: Магнезиев оксид, желатин, целулоза, лист от червени боровинки, лимонена киселина (регулатор на киселинността), натриев цитрат (регулатор на киселинността), хвощ, хесперидин, екстракт от шипки, екстракт от розмарин, бета каротин, аскорбинова киселина (витамин С), супероксидна дисмутаза, екстракт от хибискус, токоферол ацетат (витамин Е), калциев стеарат, силициев диоксид, коензим Q10 и дихидрокверцетин. Начин на употреба:Възрастни и деца над 14 години по една капсула два пъти на ден, с храна. Продължителността на приема е един месец...

26,00 лв.

Везуген, 60 капсули

Везуген, 60 капсули

Физиологично активните къси пептиди са подходящи за всяка възраст за забавяне на процесите на стареене, поддържане на нормалните нива на метаболитните процеси, профилактика и корекция на различни заболявания, възстановяване след сериозни заболявания, наранявания и операции. "Везуген" представлява комплекс от къси пептиди, насърчаващ възстановяването на тъканите и нормализиране на функционалното състояние на съдовете. Препоръчва се за: обща и церебрална атеросклероза, коронарна болест на сърцето, хипертония, ендартерит, системни и локални нарушения на микроциркулацията, дисциркулаторна енцефалопатия, последици от интензивно нарушение на мозъчното кръвообращение, вегетативно-съдова дистония, хиперхолестеролемия, варикозна болест на съдовете на долните крайници, психоемоционален стрес, въздействие на различни екстремни фактори върху организма и предотвратяване на заболявания на съдовете при възрастни хора. Съставки: (На 1 капсула): пептиден комплекс АС-2 (лизин, глутаминова киселина, аспарагинова киселина), микрокристална целулоза (Е460), желатин, захарно цвекло (свързващ пълнител), лактоза (помощно средство-овлажнител), нишесте (стабилизатор), полисорбат 80 (емулгатор), титанов диоксид, хинолиново жълто, E171, E104, E110 - оцветител на капсули. Начин на употреба: Възрастни 1-2 капсули, 1-2 пъти на ден, с храната. Продължителността на приемането е 10-30 дни. Разумно е да повторите курс след 4-6 месеца...

138,00 лв.

Витамини за спортисти, разтворими, 10 таблетки

Витамини за спортисти, разтворими, 10 таблетки

Неблагоприятния ефект от стрес и повишени физически и психически натоварвания значително влошават качеството на живота. Подкрепа за тялото в такъв период са тези таблетки с мигновено действие, съдържащи витамини и аминокиселини, необходими за нормалното функциониране на нервната система и метаболитните процеси. Компонентите нормализират кръвното налягане и нивото на кръвната захар, борят умората, увеличават мозъчната и физическа активност и имат антитоксичен ефект. Препоръчва се:  повишени физически и интелектуални дейности, стресови ситуации и период на възстановяване след заболявания. Съставки: Декстроза, сушен портокалов сок, натриева кроскармелоза, лимонена киселина, екстракт от корени елеутеркока, аскорбинова киселина (витамин С), таурин, бета-аланин, глутаминова киселина, комплекс BCAA (валин, левцин, изолевцин), карнитин, аспарагинова киселина, аргинин, натурален подсладител стевиазид, натурален портокалов аромат, витамин РР (никотинамид), витамин Е (токоферол ацетат), витамин А (ретинол палмитат), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) и витамин В9 (фолиева киселина). Начин на употреба: Една таблетка се разтваря в чаша вода със стайна температура и се разбърква енергично 1-2 минути...

26,00 лв.

Дамско здраве, 10 мл

Дамско здраве, 10 мл

Първата серия от многокомпонентни пептидни препарати за подезично приложение, разработена за предотвратяване на нарушения на функционирането на различни системи и органи, коригиране на вече наличните заболявания. Ефективността на подобна форма на приемане се дължи на факта, че е в състояние директно да влезе в кръвообращението, преминавайки абсорбция през лигавицата на храносмилателния тракт и метаболитно първично чернодробно дезактивиране. Поради директното попадение в кръвообращението на организма, скоростта на ефекта е няколко пъти по-бърза от приема на лекарство перорално. Компоненти на препаратите - пептиди и фитогенезни екстракти. Те са перфектно комбинирани и селективно влияят на основната причина за заболявания, а също така ефективно предотвратяват предразположението на организма. Препоръчва се за: нормализиране на функцията на невроендокринната система, нормализиране на всички циклични процеси в организма, синхронизиране на биологичен часовник, нормализиране на дейността на половата система и повишаване на плодовитостта (репродуктивна способност), предотвратяване на онкологични заболявания, артериална хипертония, атеросклероза на съдовете, ангиопатии  и предотвратяване нарушенията на функциите на пикочната система, особено в климактеричния период и в напреднала възраст. Съставки: Пречистена вода, екстракт от лайка, ксилитол, PEG - 40 хидрогенирано рициново масло, портокалово етерично масло, таксифолин, екстракт от женско биле, екстракт от прополис, ментов екстракт, натриев захарин, пептиден комплекс АА-1, пептиден комплекс АА-13, пептиден комплекс АА-7, калиев сорбат, натриев бензоат, етерично масло от карамфил, миристамидопропалкониев хлорид, натурален аромат "Ментол", евгенол и лимонен. ..

48,00 лв.

Показани са от 1 до 15 от 94 (7 страници)